Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Vanuit de pastorie Vanuit de pastorie
De lente is gekomen in de pastorietuin. De krokussen staan volop in bloei. Als u tijd heeft, moet u even een kijkje nemen – het is de moeite waard. Als het heel zacht wordt, zullen de krokussen niet lang blijven. Vorig jaar bleef het lang koud in maart en toen stonden de krokussen wel drie weken volop in bloei!  Of de zon streelt het huid of de krokussen de ogen. Of allebei tegelijk, maar dan maar heel even. Daar zou ik misschien een preek over kunnen houden.  Maar voorlopig hoef ik niet te preken, dus u bent gespaard. De komende weken hebben we gastpredikanten. Ook eens mooi voor de verandering. Hier volgt het programma:
Zondagse diensten
Zondag 19 maart, 10 uur: derde zondag in de veertigdagentijd. De dienst zal worden geleid door de heer J. Boon uit Zelhem
 
Zondag 26 maart, 10 uur: vierde zondag in de veertigdagentijd. De dienst zal worden geleid door Ds Fini van Zoelen uit Steenderen
 
Zondag 2 april, 10 uur: vijfde zondag in de veertigdagentijd. De dienst zal worden geleid door ds Deddie van Alpen uit Warnsveld
 
De vesperdiensten in de veertigdagentijd
Vrijdag 17 maart, 20 uur:  Vesperdienst voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Protestantse kerk, Dorpsstraat Wichmond.  Na  de dienst nodigt de dominee u uit voor een glaasje/kopje in de d’Ólle Kriet!
 
Vrijdag 24 maart, 19.30 uur:  Vesperdienst met het oecumenisch koor voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Sint Willibrorduskerk, Vierakker.  Voorganger: diaken T. Bruin. Na de dienst: koffie/thee in de kerk.
 
Vrijdag 31 maart, 20 uur: Vesperdienst voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Protestantse kerk, Dorpsstraat Wichmond.  Na de dienst is er koffie/thee in de pastorie.
 
Vrijdag 7 april, 19.30 uur: Vesperdienst met het oecumenisch koor voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Sint Willibrorduskerk, Vierakker. Voorganger diaken T. Bruin Na de dienst: koffie/thee in de kerk.
 
Vrijdag 14 maart is Goede Vrijdag.  Op deze dag houden de beide kerken aparte diensten. Bij ons zal pr Rien Baauw ons voorgaan, om 20 uur. 
 
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst Livestream
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.