De strijd om de Gouden Garde WiVi 2017

Wie maakt de mooiste, lekkerste of origineelste taart/cake/koek/koekjes. Op 1 juli vindt de Wi-Vi bakwedstrijd plaats, daar laten de deelnemers hun baksels zien en proeven en beoordelen door een wedstrijdjury, bestaande uit een deskundige jury en een publieksjury. De wedstrijd wordt gehouden als onderdeel van het tuinfeest bij de Protestantse kerk Dorpsstraat 16 te Wichmond. De baksels met recept kunnen worden gebracht tussen 13.00 en 14.00 uur en zullen worden beoordeeld op creativiteit, smaak, uiterlijk en originaliteit. Om 15 uur wordt dan de Gouden Garde uitgereikt aan de beste bakker van Wichmond-Vierakker. Ook voor de kinderen is er wedstrijd, zij maken kans op de kleine Gouden Garde. Voor wie niet van bakken houdt, maar wel van proeven, is het mogelijk om deel te nemen aan de publieksjury. Voor deelname aan de bakwedstrijd
Graag opgeven  via of via de facebookpagina Wivi of via telefoon nummer : 06-12175736