Vanuit de Diaconie

De diaconie wil omzien naar de ander, dichtbij en veraf bijzonder mensen  in nood. Dit hoeven dus niet perse mensen te zijn uit onze eigen gemeente. Mocht u iemand kennen waarvan u denkt dat die persoon (financiele) steun van de diaconie nodig heeft laat het ons dan weten. Namen en telefoon nummers staan elders in dit blad

Voorjaarscollecte
De voorjaarscollecte heeft het mooie bedrag van 722,25 euro
opgebracht. Met dank aan Ria Kapper voor het organisatorisch werk, de collectanten en voor alle gevers!!

Er is 50 euro gestort aan het project van  Christiaan,
een rolstoeler die vanuit het westen van het land
een sponsorrit houd voor de allerarmsten in Kosovo.
Hij heeft de gemeente Vorden aangedaan. Het opgehaalde
geld word beheerd door hulporganisatie Stichting de brug
www.DeBrugInternationaal.nl De stichting helpt al 17 jaar
honderden gezinnen in Kosovo en Noord-Albanie.

Collecte opbrengsten
Maart      135,55
April         267,27
Mei           113,90

Uitgangscollecten
Maart     104,82 (voedselbank)
April        48,50
Mei          50,00

Ook is er een gift gekomen van 50 euro voor de voedselbank

Alle gevers  heel hartelijk dank hiervoor.