Vanuit de Diaconie

De diaconie wil omzien naar de ander, dichtbij en veraf bijzonder mensen  in nood. Dit hoeven dus niet perse mensen te zijn uit onze eigen gemeente.   Mocht u iemand kennen waarvan u denkt dat die persoon (financiële) steun van de diaconie nodig heeft laat het ons dan weten.                                          Namen en telefoonnummers staan elders in dit blad

Op zondag 2 juli is er een gezinsdienst geweest waarvan de
collecte van de diaconie en de uitgangscollecte naar twee
goede doelen die gesteund worden door plaatselijke bewoners.
Het project waarbij Bennie Hartemink  betrokken is, in Senegal
en het project van het meisje Florence uit Oeganda, die graag haar studie wil afmaken. Met deze bijdrage gaat dat lukken.                                                          Evert-Jan  Pellenberg is hierbij nauw betrokken.
De diaconie heeft het mooie bedrag van 183,13 euro naar beide projecten kunnen overmaken.

Op zondag 20 augustus was de oecumenische  openluchtviering, dit jaar bij de RK-Kerk.
De opbrengst van de collecte ging naar het plaatselijk vluchtelingen werk.
Wilt u daar meer over weten:  kijk dan op  hun facebook pagina,
Kerk en vluchteling Zutphen.
Ook kunt u kijken op www.geloven in zutphen.nl/werkgroep-kvz.
Er is een bedrag van  192,65 euro opgehaald.

Koffiebusje:  32,50 euro
Collecte opbrengsten
Juni  211,50 euro
Juli   162,43 euro

Uitgangscollecten
Juni  87,40 euro
Juli  114,10 euro

Alle gevers  hartelijk dank hiervoor!