In het kader van het Luther jaar weer een “Aan tafel met Luther “bijeenkomst in Hengelo Gld In het kader van het Luther jaar weer een “Aan tafel met Luther “bijeenkomst in Hengelo Gld
Wegens groot succes in het vorige winterseizoen, organiseert de werkgroep Inspiratie & Ontmoeting van de gezamenlijke kerkenHengelo Gld. op 12 oktober a.s.  weer een “Met Luther aan tafel…..  Een kookavond waarin we met elkaar met gerechten maken die ook bij Luther aan tafel konden staan… Tijdens de avond gaan we samen koken, praten en eten!
Het koken staat onder leiding van Frida Meints. Door haar werk in Pelgrimsherbergen kookt ze regelmatig met grote groepen.
In 2017 is het precies 500 jaar geleden dat Luther de 95 stellingen (al dan niet) vastspijkerde op de deuren van de kerk in Wittenberg. Het vormde het begin van een revolutie in het religieus denken in Duitsland, Rome en de rest van Europa.  Luther was aan tafel een groot eter en prater. Deze avond is mede weer een opstap voor een interactieve theateravond op 28 oktober over 500 Protestantisme.
Graag voor 5 oktober opgeven bij.
Aanvang: 18.30  uur - uiterlijk 22.00 uur
Plaats: Kerkstraat 15, Hengelo Gld