Vanuit de Diaconie Vanuit de Diaconie
De diaconie wil omzien naar de ander, dichtbij en veraf bijzondermensen  in nood. Dit hoeven dus niet perse mensen te zijnuit onze eigen gemeente. Mocht u iemand kennen waarvan u denkt dat die persoon (financiele) steun van de diaconie nodig heeftlaat het ons dan weten. Namen en telefoonnummers staan elders in dit blad vermeld

De Chrysantenactie heeft dit jaar weer een mooi bedrag opgeleverd, de diaconie heeft een bedrag van  400 euro
overgemaakt naar de Passion in Hummelo.
www.het passion.nl

De collecte van 10 september is gegaan naar de actie
voor de mensen op St. Maarten die getroffen zijn door
De orkaan ramp, daar is het mooi bedrag van 700 euro over
gemaakt.  We kregen pas nog een bedankje van het Rode kruis daarvoor.

Graag willen wij u er nog op attenderen dat er vanuit de ZWO
er in de Advent periode weer allerlei  dingen verkocht gaan worden, ook de rolletjes zijn dan weer  te koop.
Elke zondag na de dienst, in de pastorie, van harte aanbevolen

Koffiebusje  18 euro

Collecte opbrengsten
Augustus 76,49
September  322,91 (orkaanctie op 10 sept)
Augustus  115,87

Uitgangscollecten
Augustus 39,70
September38,55
Oktober  99,-       Alle gevers veel dank!

Zangdienst (AFGELAST vanwege coronavirus COVID-19)
datum en tijdstip 29-03-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Annet Heuvelink