Agenda Agenda
Vrijdag 8 december, 19.30 uur: ons projectkoortje oefent, onder leiding van ds Deddie van Alphen, in Withmundi. Het is altijd plezierig: samen een uurtje zingen en de liederen voor de komende dienst inoefenen. Iedereen welkom!

Zaterdag 9 december: bladharken in de pastorietuin!  We harken het blad in hopen en dan worden opgeplukt door de tractor. Als we klaar zijn krijgen we erwtensoep van de vrouw van de predikant en brokken speculaas van de kerkrentmeester..  Het is een grote tuin met veel hoge bomen, dus we zijn nog wel even bezig.  Maar vele handen maken licht werk. Doet u mee?

Zondag 10 december: Tweede Advent.  De ochtenddienst van 10 uur zal worden geleid door ds Deddie van Alphen.

Zondag 17 december: Derde Advent.  De ochtenddienst van 10 uur zal worden geleid door pr Rien Baauw.

Gedurende de Adventszondagen is er tijdens de eredienst een activiteit voor de kinderen in Withmundi.  De kinderen maken het eerste deel van de dienst mee.  Ze steken een Adventskaars aan, lezen een gedicht en gaan dan, nadat we samen een lied hebben gezongen, naar Withmundi toe.  Daar is voor de kinderen een knutselactiviteit.

Zondag 24 december: Vierde Advent.  De ochtenddienst is om 10 uur.
Zondag 24 december: Kerstavond.  In de dienst van 20 uur zal het A Capellakoor een muzikale bijdrage verzorgen.

Maandag 25 december:  Eerste kerstdag.  Dienst om 10 uur.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur