Huiskamerbijeenkomsten 2018 Huiskamerbijeenkomsten 2018
In het komende jaar staan huiskamerbijeenkomsten weer op het programma.
Voor u/jou is dit een mogelijkheid om in kleine kring andere gemeenteleden te ontmoeten. Dit jaar staan de ontmoetingen in het kader van het thema: “Kijk, de kerk!” Oftewel:  hoe moet de kerk communiceren?   Er zijn vele manieren van communiceren.  De preek is er één, het kerkblad een ander, de website een derde.  Maar wat is het effectiefst?  En moeten we misschien nieuwe methoden aanleren?   Een verdere vraag is ook:  Hoe communiceert God met ons vandaag? Kortom, genoeg stof voor een boeiend gesprek.
Voor 2018 zijn de volgende bijeenkomsten gepland:
vrijdagmiddag 9 februari 2018, 14.30-16.30 uur.
Donderdagavond 15 februari 2018
Donderdagavond 22 februari 2018
En maandagavond  5 maart 2018.

Alle bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de pastorie.  Iedereen zal in het nieuwe jaar een persoonlijke uitnodiging ontvangen met een antwoordstrook waarop aangeven kan worden voor welke dag men kiest.  Als u voor vrijdagmiddag 9 februari kiest, dan bent u vanaf 14.15 uur welkom en dan beginnen we om 14.30 uur en sluiten we af om 16.30 uur.  Als u voor een avond kiest, dan bent u vanaf 19.45 uur welkom en beginnen we om 20.00 uur. Uiterlijk 22.00 uur sluiten we af.   Wij hopen op fijne en inspirerende ontmoetingen met elkaar.