Vanuit de Diaconie Vanuit de Diaconie
De diaconie wil omzien naar de ander, dichtbij en veraf bijzondermensen  in nood. Dit hoeven dus niet perse mensen te zijnuit onze eigen gemeente. Mocht u iemand kennen waarvan u denkt dat die persoon (financiele) steun van de diaconie nodig heeftlaat het ons dan weten. Namen en telefoonnummers staan elders in dit blad vermeld

De Adventsactie van de ZWO heeft het bedrag van 415 euro
Opgebracht. Wij hebben dit bedrag verdubbeld en overgemaakt naar de Voedselbank in Zutphen.
Alle makers en kopers heel vriendelijk dank.

Op 18 febr was de uitgangscollecte voor de actie
Kinderen op de vlucht ( van kerk in actie) deze heeft
143 euro opgebracht.

Op vrijdag 2 maart was het wereldgebedsdag, ook
in Wichmond hebben wij een viering gehad.
Deze viering heeft voor allerlei projecten in Suriname een
bedrag van 135,80 opgebracht. Wilt u hier nog eens iets
over terug lezen kunt u op www.wereldgebedsdag.nl
allerlei dingen vinden

In het potje van de pastorie zat 15,50 euro

Er zijn voor 35 euro aan kaarten verkocht
Hartelijk Dank voor alle makers van deze kaarten

Binnen kort komen we weer rond met de Voorjaarszending
Collecte. Dit jaar gaat deze naar vrouwen op Papoea.
Er worden voor een groot aantal  vrouwen allerlei opleidingen
bekostigd zodat ze voor hun eigen financiele toekomst kunnen zorgen.    Deze collecte bevelen wij u van harte aan.

In de eerst  volgende uitgave zullen wij de verdere collecte opbrengsten  per maand weergeven    Vriendelijk groet vanuit de diaconie.