Vanuit de Diaconie Vanuit de Diaconie
Vanuit de Diaconie
De diaconie wil omzien naar de ander, dichtbij en veraf bijzonder mensen  in nood. Dit hoeven dus niet perse mensen te zijn uit onze eigen gemeente. Mocht u iemand kennen waarvan u denkt dat die persoon (financiële) steun van de diaconie nodig heeft laat het ons dan (vertrouwelijk) weten.

Collecte opbrengsten van april zijn 129,10 euro
Uitgangscollecte:
15 april  87,10 euro   Noord Oeganda
29 april 65,25 euro    Kitale project
6   mei  51,50 euro    Hospice

De uitgangscollecte van 27 mei  gaat niet naar een actie voor
mensen op het platteland in Bangladesh zoals in het vorige nummer vermeld is maar naar een actie voor mensen in Senegal.  Bennie Hartemink komt deze zondag uitleg geven
over zijn steun aan mensen in dit land. De andere collecte wordt verschoven naar 8 juli.
De uitgangscollecte van 3 juni gaat naar een project om jongeren in Guatemala een beroep te leren, dus een kans op een betere toekomst te geven.

De voorjaarswandeling van de ZWO heeft het mooie bedrag van 197 euro opgebracht.  Deze zal worden verdubbeld door de diaconie en gaat naar de voedselbank in Zutphen.

Alle gevers en helpers heel hartelijk dank