De Pinksteroogst in Wichmond De Pinksteroogst in Wichmond
Met deze drie effecten in gedachte  kunnen we ons afvragen:  zien we tekenen van de werking van de Heilige Geest onder ons in  Wichmond? Zien we dit jaar een oogst?  Ik denk van wel.   De heilige Geest sticht gemeenschap.   Dit zien we, bijvoorbeeld in de pastorie, na de diensten, bij het samenzijn tijdens het koffie/thee/limonade drinken. De heilige Geest maakt mensen actief. In de kerk van Wichmond zijn veel mensen actief, op allerlei terreinen.  Heel veel mensen zetten zich in voor de gemeente, gebruiken hun tijd en talenten ten bate van het geheel. Ten derde: treden we naar buiten? Lezer: dat gaat als vanzelf!  Daar hoeven wij ons niet druk om te maken.  We staan op internet, we maken onze gemeente bekend, we vertellen het verhaal van Jezus en we zijn openhartig.  De Geest is aan het werk in onze gemeente!
      Tim Wiersum.

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters