kinderopvang/ kindernevendienst kinderopvang/ kindernevendienst
Enkele weken geleden is er besloten om de kinderopvang/ kindernevendienst  vanaf 4 jaar op te heffen. De reden hiervoor is dat er te weinig kinderen regelmatig in de kerk komen om daar een flink oppasrooster voor te ontwikkelen. Helaas kwamen vrijwilligers enkele zondagen voor niets.
Om de kinderen wel de kans te geven om kerkdiensten bij te wonen is er een alternatief.
Vanaf heden zijn alle kinderen vanaf 4 jaar de gehele dienst meer dan welkom. Ze blijven dus in de kerk.  Tijdens de overdenking mogen ze een kleurplaat inkleuren of misschien iets doen wat ze zelf hebben meegebracht ( bijvoorbeeld loomen). Kleurplaten en potloden liggen onder de toren en kunnen bij binnenkomst gepakt worden.
Bij een gezinsdienst zal er een tafel achter in de kerk komen en kunnen de kinderen daar ingaan op het thema van die dienst. Op die zondagen zullen er ook begeleiders zijn.
Het kan natuurlijk best voorkomen dat kinderen wat fluisteren of dat er een potlood valt. Als u het gevoel heeft daardoor afgeleid te worden, stellen we voor om wat meer voorin de banken plaats te nemen.
Dit alles om de kinderen welkom te laten zijn in onze kerk!
Ps voor de kinderen van 0-4 is er gewoon oppas.

Caroline ter Linden

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters