Bij de diensten Bij de diensten
Zondag 3 augustus, de 7e zondag van de zomer, midden in de vakantietijd.
In deze viering staat het bijbel gedeelte uit Lucas 10 centraal, het gedeelte van Marta en Maria.
Hierbij lezen we dan ook de prachtige Psalm 15 “ Op je sterkst” – leven zoals je bedoeld bent, onverstoorbaar de aangewezen weg gaan. Een weg die Jezus ons wijst, Hij is het die benoemt: kies, voor wat op dat moment het belangrijkste is. En….dan mag je een Maria maar ook een Marta zijn. Maak maar een keuze en weet wat je op dat moment zelf bent; een denker of een doener ! Het thema van de viering is dan ook; ”Wat doe jij nou?

Zondag 10 augustus zullen wij lezen Psalm 138 en uit het evangelie van Matteus 14 vers 22 tot 33, de belevenis van Petrus die over het water naar Jezus liep. Hoe heeft hij dat beleeft en hoe groot is zijn vertrouwen .Het gaat over geloof en ongeloof, over rotsvast geloven en hartstochtelijk twijfelen.

Zondag 24 augustus, 10 uur:  Oecumenische zomerviering in de openlucht bij de Rooms Katholieke Kerk te Vierakker
Op zondag 24 augustus zal er, aan het begin van de feestweek, een oecumenische openluchtviering plaatsvinden bij de Rooms Katholieke Kerk te Vierakker. Aan deze dienst werken samen de Rooms Katholieke Kerk van Vierakker en de Protestantse kerk van Wichmond.  Thema van de dienst is “Wie gaat er met mij mee?”  Voorgangers zijn diaken Theo ten Bruin en Tim Wiersum.  Medewerking aan de viering wordt verleend door het oecumenisch koor Vierakker-Wichmond.  Er is kinderopvang tijdens de dienst. Na de dienst     is iedereen welkom voor een kop koffie, thee of limonade.

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters

datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur