Zingen uit het Nieuwe Liedboek, wordt vervolgd…. Zingen uit het Nieuwe Liedboek, wordt vervolgd….
Het zal u niet ontgaan zijn dat sinds Pasen het Nieuwe Liedboek volop in gebruik is in de kerk van Wichmond. En wat staan er veel mooie liederen in en ook mooie gedichten trouwens. Het is de bedoeling om in de loop van het jaar, waarschijnlijk na de dienst van dankdag, wat meer over de inhoud van de bundel en de opbouw ervan  te vertellen en natuurlijk ook te laten horen of misschien wel samen zingen. Nou, daarover hoort u later meer.
Voor de komende tijd staan er weer een paar oefenuurtjes op het programma. Vóór de vakantie hebben we al enkele keren geoefend op de vrijdagavond van acht tot negen en we gaan dat de komende tijd opnieuw doen. Doet u ook mee?  U hoeft geen koorervaring te hebben; als u/jij  het leuk vindt om te zingen en nieuwe liederen te leren is dat meer dan voldoende. En het is ook best gezellig. Je  hoeft je niet eens op te geven, maar wel uw liedboek mee te nemen. Hebt u die (nog) niet dan zijn er wel exemplaren in de kerk. Kortom, vrijheid, blijheid. Voor de startdienst van 14 september oefenen we vrijdag 12 september om acht uur in Whitmundi. En voor de dienst van 28 september wil ik ook enkele nieuwe liederen met  jullie inoefenen en dat doen we op vrijdag 26 september op dezelfde tijd. En over de periode daarna krijgt u langs andere weg wel informatie.
Graag tot ziens en hartelijke groet,

Deddie van Alphen

datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur