Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Het aardappelproject in Guinée, west Afrika Het aardappelproject in Guinée, west Afrika
Het aardappelproject in Guinée heeft te lijden onder ebola.  Dit is erg jammer, want zoals u ziet inde foto’s is eer een oogst. Het probleem ligt in het verkopen.  Er is weinig mogelijkheid van vervoer.  Dit bericht kwam op 17 november:
Voor wat de aardappels betreft, kunnen wij ze maar moeilijk verkopen.  In het verleden zochten we klanten in de hotels en onder de groothandelaars in de hoofdstad, Conakry, al voordat we de aardappels daar naar toe brachten. Maar de hotels zijn leeg en de groothandelaars nemen geen aardappels meer af omdat ze bang zijn voor verrotting.  Wij hebben nog tien dagen gewacht om te zien of de situatie zou veranderen, maar tevergeefs, ebola heeft onze economie om zeep gebracht.  Het gezinsleven lijdt er dagelijks onder. We zijn  gedwongen onze veranda’s in opslagplaatsen te veranderen en de aardappels met verlies te verkopen om te voorkomen dat zij bij ons thuis verrotten… Wij zijn er zeker van dat onze  Heer en Redder JEZUS CHRISTUS  altijd bij ons zal zijn en ons zal redden uit deze situatie, vooral in de strijd tegen de ebolavirus.  

 Ds. Tim Wiersum
terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur
Beamerdienst afgespeeld in de kerk

Dankdag

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 08-11-2020 om 10.00 uur
ZWO dienst
ZWO commissie gaat voor

Kinderoppas: Mariko Heuvelink

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 15-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Gerrie Hiddink

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.