Kerkenraad Kerkenraad
Er is de afgelopen tijd weer veel gebeurd waarvan de kerkenraad u op de hoogte wil brengen. Zoals u in het vorige W.K. hebt kunnen lezen , en nu ook kunt zien , is de buitenkant van de pastorie  flink  onderhanden genomen.
De interne verbouwing en opknapbeurt komt op gang en we hebben een groepje dames bereidt gevonden, om op zondag morgen , als gastvrouw te fungeren.
Zoals u elders kunt lezen , hebben we ook een geslaagde vrijwilligersavond gehad . Op die avond kwam er nog wel een vraag om versterking, zowel bij de lectoren [schriftlezing in de dienst] , als bij de oliebollen verkoop ploegen .Dus wie daar een bijdrage aan wil leveren , meldt het even bij de kerkenraad
Verder heeft de kerkenraad besloten , dat de avonddiensten een uniforme aanvangstijd moeten hebben , n.l. 20.00 uur .Dit geld dan voor Bid en Dankdag , maar ook voor de diensten voor Pasen en voor de Kerst en oudjaars diensten .
Dan kunt u ook in dit blad lezen over enkele nieuwe initiatieven , in en om de kerk , kortom we zijn een levende gemeente , en daar mogen we best wel trots op zijn.

Ben Hiddink.

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters