Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Kerkenraad Kerkenraad
Er is de afgelopen tijd weer veel gebeurd waarvan de kerkenraad u op de hoogte wil brengen. Zoals u in het vorige W.K. hebt kunnen lezen , en nu ook kunt zien , is de buitenkant van de pastorie  flink  onderhanden genomen.
De interne verbouwing en opknapbeurt komt op gang en we hebben een groepje dames bereidt gevonden, om op zondag morgen , als gastvrouw te fungeren.
Zoals u elders kunt lezen , hebben we ook een geslaagde vrijwilligersavond gehad . Op die avond kwam er nog wel een vraag om versterking, zowel bij de lectoren [schriftlezing in de dienst] , als bij de oliebollen verkoop ploegen .Dus wie daar een bijdrage aan wil leveren , meldt het even bij de kerkenraad
Verder heeft de kerkenraad besloten , dat de avonddiensten een uniforme aanvangstijd moeten hebben , n.l. 20.00 uur .Dit geld dan voor Bid en Dankdag , maar ook voor de diensten voor Pasen en voor de Kerst en oudjaars diensten .
Dan kunt u ook in dit blad lezen over enkele nieuwe initiatieven , in en om de kerk , kortom we zijn een levende gemeente , en daar mogen we best wel trots op zijn.

  Ben Hiddink.
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.