Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Kerkenraad Kerkenraad
Er is de afgelopen tijd weer veel gebeurd waarvan de kerkenraad u op de hoogte wil brengen. Zoals u in het vorige W.K. hebt kunnen lezen , en nu ook kunt zien , is de buitenkant van de pastorie  flink  onderhanden genomen.
De interne verbouwing en opknapbeurt komt op gang en we hebben een groepje dames bereidt gevonden, om op zondag morgen , als gastvrouw te fungeren.
Zoals u elders kunt lezen , hebben we ook een geslaagde vrijwilligersavond gehad . Op die avond kwam er nog wel een vraag om versterking, zowel bij de lectoren [schriftlezing in de dienst] , als bij de oliebollen verkoop ploegen .Dus wie daar een bijdrage aan wil leveren , meldt het even bij de kerkenraad
Verder heeft de kerkenraad besloten , dat de avonddiensten een uniforme aanvangstijd moeten hebben , n.l. 20.00 uur .Dit geld dan voor Bid en Dankdag , maar ook voor de diensten voor Pasen en voor de Kerst en oudjaars diensten .
Dan kunt u ook in dit blad lezen over enkele nieuwe initiatieven , in en om de kerk , kortom we zijn een levende gemeente , en daar mogen we best wel trots op zijn.

  Ben Hiddink.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur
Beamerdienst afgespeeld in de kerk

Dankdag

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 08-11-2020 om 10.00 uur
ZWO dienst
ZWO commissie gaat voor

Kinderoppas: Mariko Heuvelink

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 15-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Gerrie Hiddink

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.