Oliebollenbeslagmaker Oliebollenbeslagmaker
Drie jaar geleden ben ik gevraagd of ik wilde helpen met het bakken van oliebollen voor de kerk. Al de eerste keer beviel me dat prima ( nostalgie)
Een gezellige groep mensen, die de taken goed verdelen. Ik mag het beslag maken . En zo heeft iedereen zijn taak Dit alles is mogelijk in de bakkerij van Wilfried en Janet, wat op zich zelf al bijzondere is. Want gemak zullen ze er niet altijd van hebben. Maar door de gezellige samenwerking verloopt alles prima.
Wat mij betreft doen we het volgend jaar weer en zeker als de groep venters weer wat groter wordt is de  verkoop goed,want tenslotte draait het daar om. Toch ???  Al met al was het een prima resultaat !

Groeten Reind Krijt

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters