Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Oliebollenbeslagmaker Oliebollenbeslagmaker
Drie jaar geleden ben ik gevraagd of ik wilde helpen met het bakken van oliebollen voor de kerk. Al de eerste keer beviel me dat prima ( nostalgie)
Een gezellige groep mensen, die de taken goed verdelen. Ik mag het beslag maken . En zo heeft iedereen zijn taak Dit alles is mogelijk in de bakkerij van Wilfried en Janet, wat op zich zelf al bijzondere is. Want gemak zullen ze er niet altijd van hebben. Maar door de gezellige samenwerking verloopt alles prima.
Wat mij betreft doen we het volgend jaar weer en zeker als de groep venters weer wat groter wordt is de  verkoop goed,want tenslotte draait het daar om. Toch ???  Al met al was het een prima resultaat !

 Groeten Reind Krijt 
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.