Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Vanuit de pastorie Vanuit de pastorie
Aan het begin van het jaar 2015 wens ik alle lezers een goed en gezegend 2015!  Moge het licht van de Heere Jezus op uw pad schijnen dit jaar. Het is een goed licht dat ons door deze verwarrende wereld  met al z’n dilemma’s heen kan leiden.  Dat Zijn licht ook in onze kerkdiensten mag schijnen, en dat het ook via de kerkradio velen mag bereiken.
We hebben de volgende diensten in vooruitzicht:
Zondag 11 januari: Tim Wiersum heeft de leiding
Zondag 18 januari:  Rien Baauw heeft de leiding.
Maandag 12 januari in de pastorie, 20 uur:  Boekbespreking: hoofdstuk 2 van het boek Wat doe ik hier in Godsnaam? van ds Carel ter Linden.  Hoofdstuk 2 heeft als titel:  “Het lijden van mens en dier als obstakel voor het geloof.” Fotokopieën van enkele alinea’s uit hoofdstuk 2 zullen op zondag 11 januari, bij de koffie in de pastorie na de kerkdienst, worden uitgedeeld, of ook op de avond zelf. De bespreking zal worden geleid door pr Rien Bouw. 

Tim Wiersum
 
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.