Vanuit de pastorie Vanuit de pastorie
Aan het begin van het jaar 2015 wens ik alle lezers een goed en gezegend 2015!  Moge het licht van de Heere Jezus op uw pad schijnen dit jaar. Het is een goed licht dat ons door deze verwarrende wereld  met al z’n dilemma’s heen kan leiden.  Dat Zijn licht ook in onze kerkdiensten mag schijnen, en dat het ook via de kerkradio velen mag bereiken.
We hebben de volgende diensten in vooruitzicht:
Zondag 11 januari: Tim Wiersum heeft de leiding
Zondag 18 januari:  Rien Baauw heeft de leiding.
Maandag 12 januari in de pastorie, 20 uur:  Boekbespreking: hoofdstuk 2 van het boek Wat doe ik hier in Godsnaam? van ds Carel ter Linden.  Hoofdstuk 2 heeft als titel:  “Het lijden van mens en dier als obstakel voor het geloof.” Fotokopieën van enkele alinea’s uit hoofdstuk 2 zullen op zondag 11 januari, bij de koffie in de pastorie na de kerkdienst, worden uitgedeeld, of ook op de avond zelf. De bespreking zal worden geleid door pr Rien Bouw.

Tim Wiersum

Kerkdienst H.A.