Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Paaswandelwake 'Open je Handen', 4-5 april 2015

Paaswandelwake 'Open je Handen', 4-5 april 2015
Ook dit jaar doet onze gemeente weer mee met de Paaswandelwake, welke wordt georganiseerd samen met kerkgemeenschappen in de regio.
 
In de nacht van Stille Zaterdag (4 april) op Paasmorgen lopen we zo'n twintig kilometer. Onderweg staan we op verschillende momenten stil en doen we met elkaar een activiteit of houden we een korte viering. Ook in onze kerk is er een activiteit.
 
De wandelwake is speciaal bedoeld voor jongeren, maar je bent nooit te oud om mee te lopen! De afgelopen jaren zijn steeds meer oudere jongeren mee gaan lopen.
 
Het thema dit jaar is 'open je handen'.  De wandelwake zal rond 22:00 uur van start gaan in Hengelo (de kerk aan de Banninkstraat) en om ongeveer 07:30 uur hopen we met elkaar aan het ontbijt te eindigen in Zutphen (in de Wijngaard). Er gaat een ‘bezemwagen’ met de wandelaars mee, voor wie het niet vol kan houden.
 
Lijkt het je leuk om (een deel van) deze tocht mee te lopen, meld je dan aan bij Annet (annet.heuvelink@gmail.com of 575741) of Caroline (vansytz@yahoo.co.uk of 0625028264). Liefst z.s.m. zodat we een idee hebben van het aantal belangstellenden. Wij zullen jullie dan als groep opgeven.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 25-02-2024 om 10.00 uur
Heilig Avondmaal

Kinderactiviteit: Renske Ellenkamp
meer details

 
koffieochtenden
1e en 3e dinsdag van de maand om 10.00 uur koffiedrinken in de pastorie
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.