Pastorie Pastorie
Misschien bent u er al mee bekend, met de voorkamers van de pastorie, hebt u er al koffie gedronken na de dienst, geoefend met Jubal, een boekbespreking gehouden of met Acapella gezongen. Er gebeurd al van alles in de pastorie en het zal nog verder gaan. Het keukenblok is er en het toilet is in aantocht en dan kan de commissie die zich bezig houdt met de pastorie wellicht nog wat nieuws ontwikkelen, of heeft u zelf ideeën. Andere “klusjes” dan voor de zwo, samen de krant lezen met een bakje, of met een aantal mensen iets met de boeken doen, die nu in de pastorie liggen, waaronder de bijbel van de fam. Abbink, die via Annie v/d Vlieg in de pastorie kwam.
Ook leuk, enthousiaste mensen die de koffie op zondag schenken en wat te denken van de prachtige bloemen die de sfeer in de huiskamers toch zeer bepalen. Allerlei mensen druk om het een ander naar de zin te maken en de pastorievoorzijde uit te bouwen naar een huiskamersfeer.  Is het niet via het voorgaande dan wel met een kapstok die ontbrak of een spiegel waar behoefte aan was.
Zo gauw de basis verder gelegd is kan er meer. Dpc houdt u op de hoogte en op termijn stellen we ons voor. Met hartelijke huiskamergroeten, namens de
diaconale pastorie commissie ph.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur