collecte en huiskamerconcert NEPAL

903 euro voor Nepal !

Op 3 mei was de uitgangscollecte bestemd voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. We hebben de verschrikkelijke beelden allemaal op TV gezien. Duizenden doden, vele tienduizenden die geen huis meer hebben en inmiddels heeft er nog een tweede aardbeving plaatsgevonden. De collecte heeft 142,20 euro opgebracht en in de brievenbus van de kerk zat een gift van 50 euro voor Nepal, totaal dus 192,20 euro.
Op 7 mei heeft Mariko Heuvelink een huiskamerconcert georganiseerd. Een optreden van free lance pianiste Kanako Inoue. Ook heeft Ran, die 9 jaar is en op pianoles zit, de piano prachtig bespeeld en speelde Mariko zelf op de klarinet. Dit concert stond al gepland, maar de aangrijpende beelden uit Nepal gaven het idee om de bezoekers te vragen om een vrije gift voor dit goede doel. Door de concertbezoekers werd 209,20 euro bijeengebracht en enkele dagen later was er nog een gift van 50 euro van een echtpaar uit Utrecht dat Nepal meermalen bezocht en van het concert hoorde.
In totaal is voor Nepal dus 451,40 euro bijeen gebracht. De diaconie heeft dit bedrag verdubbeld zodat 903 euro is overgemaakt naar EO Metterdaad ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Alle gevers heel hartelijk dank!

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur