Ontmoetingsmiddag in de pastorie op 10 juli Ontmoetingsmiddag in de pastorie op 10 juli

Het thema was deze keer bijzondere ervaringen en gebeurtenissen en die werden, op deze goed bezochte middag, volop met elkaar gedeeld.
Na een hartelijk welkom en een kopje koffie/thee werd de bijeenkomst geopend door ds. Wiersum.
Er werd aandachtig geluisterd naar elkaar en ook werden er vragen gesteld.

De Tweede Wereldoorlog en ook de bevrijding hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten bij diegenen die de oorlog, als kind of jongvolwassene, hebben meegemaakt.

Het einde van de Koude Oorlog met de val van De Muur in 1989 heeft niet de vrede gebracht waarop we hoopten, maar is niettemin een mijlpaal in de wereldgeschiedenis.

Heel bijzonder was het positieve verhaal van iemand met een bijna-doodervaring.
Door een ernstig ongeval op jeugdige leeftijd zweefde hij letterlijk tussen hemel en aarde.
Zijn taak hier was nog niet af en hij bleef gelukkig in leven. Na een langdurige revalidatie heeft deze ervaring zijn leven en zijn geloof verrijkt. Ook vertelde hij over zijn paranormale gaven.

De middag werd afgesloten met een gezang uit het Liedboek

Ria Klein Kranenbarg

Kerkdienst H.A.