Antependia Antependia

Het College van kerkrentmeesters heeft in opdracht van de Kerkenraad aan de heer Dick L. Baauw uit Hattem gevraagd om ontwerpen te maken voor nieuwe kanselkleden en antependia voor de Avondmaalstafel en de realisatie daarvan  te begeleiden. De heer Baauw werkt samen met een commissie van leden van onze gemeente. Enkele leden van de commissie en kerkenraad hebben al met de kunstenaar in Wichmond gesproken over zijn ontwerpvoorstellen. Het ligt  in de bedoeling om via acties gelden te werven ter bestrijding van de kosten.
Momenteel staat het College van kerkrentmeesters, conform het besluit van de Kerkenraad, garant voor het begrote maximumbedrag van € 4.000,-

Zangdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur