Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Kidsgear zang- en dansgroep

Kidsgear zang- en dansgroep
Op 21 juni trad ’s middags in onze kerk de Kidsgear zang- en dansgroep op. De groep bestaat uit 16 kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-16 jaar en maakt een tour van 3 maanden door Nederland en Belgie om geld bijeen te brengen voor hun school in Oeganda. De school is gesticht en wordt financieel ondersteund door de stichting Up4S (meer info op www.up4s.nl). In 2009 en 2010 werd door onze ZWO commissie met diverse acties voor deze stichting geld ingezameld, en in 2009 trad de groep ook al eens op in onze kerk. Onze plaatsgenoot Evert Jan Pellenberg gaat binnenkort voor minimaal 6 maanden aan de slag bij deze school. Hij gaat allerlei voorkomende niet-onderwijskundige werkzaamheden verrichten zoals reparaties en onderhoud.  Het optreden was dan ook tevens onderdeel van het ‘uitzwaaien’ van Evert Jan.
Het optreden spetterde aan alle kanten. Wat een energie, wat een enthousiasme. Begeleid door diverse trommels die telkens het ritme aangaven werd prachtig gezongen en gedanst. Over Afrika horen we vooral als het gaat om honger, armoede, oorlog, of dodelijke ziekten. Maar er is ook een heel ander Afrika, dat heeft het Kidsgear optreden wel duidelijk gemaakt. De minutenlange staande ovatie aan het eind van het optreden maakte eens te meer duidelijk hoezeer de aanwezigen van dit optreden genoten hebben.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur
Beamerdienst afgespeeld in de kerk

Dankdag

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 08-11-2020 om 10.00 uur
ZWO dienst
ZWO commissie gaat voor

Kinderoppas: Mariko Heuvelink

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 15-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Gerrie Hiddink

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.