Uit de gemeente. Uit de gemeente.
ZWO-dienst
Op 8 november is er weer een ZWO-dienst, voorbereid door de ZWO-commissie en Rien Baauw, de voorganger.
In deze dienst zal “de medemens” centraal staan en zullen we het werk van onze commissie hier in Wichmond nader bekijken.
De uitgangscollecte is voor ons huidige project: het hospice in Zutphen.
Tevens is een groepje mensen al enige weken bezig cadeauartikelen te knutselen om in de adventsperiode te verkopen. We hebben nog twee knutselavonden in petto: 3 en 10 november in de pastorie. Iedereen is welkom om mee te komen helpen.
En dankzij een aantal OVG-dames zullen we dit jaar ook weer nieuwjaarsrolletjes te bieden hebben.
We hopen dan ook met elkaar een mooie opbrengst te kunnen realiseren.

De ZWO-commissie: Gerrie, Gracia, Philip & Marieke.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur