Inleveren kopij Inleveren kopij
De inlever datum voor de kopij van Kerkleven die op 18 december 2015 uitkomt is uiterlijk: 9 december 2015 bij
Het verschijnen van Kerkleven aan het eind van het jaar valt dit jaar vrij gunstig, ook rond Kerst.
In week 51 krijgen we een Kerkleven t/m zondag 3 januari. (3 wekelijks nummer)
Het 1e nummer in 2016 valt op vrijdag 8 januari in de bus.
Kopij voor het 1e nummer graag aanleveren op dinsdag 29 december.
Hierna zitten we meteen weer in het juiste ritme en verschijnt Kerkleven nr. 2 in week 3 op 22 januari 2016