Rouwverwerkingsgroep Rouwverwerkingsgroep
De PKN Gemeentes van Vorden [Hervormde wijkgemeente]
en Wichmond organiseren vier bijeenkomsten rondom rouwverwerking in een groep.
Personen van andere gezindten zijn van harte welkom.
Een groep kan bestaan uit 6 á 7 personen.
Voorafgaand aan de groepsbijeenkomst zal een leider
van de gespreksgroep individueel met de deelnemers
een kennismakingsgesprek voeren.
De groepsbijeenkomsten zullen in januari /februari van het komende seizoen plaatsvinden.
Samen met anderen willen we op deze bijeenkomsten praten over rouw en de verwerking van rouw.

Thema’s
Onder het genot van een kop koffie of thee beginnen we met een korte opening en inleiding over het thema van die bijeenkomst.
Elke bijeenkomst heeft een thema dat in overleg met de deelnemers wordt vastgesteld. Mogelijke thema’s zijn:
Kennismaking en het verhaal van je verdriet delen.
Omgaan met reacties uit je omgeving.
Troost
Hoe verder? Steun aan o.a. liederen en gedichten en verbondenheid.
      Afsluiting met een gezamenlijke maaltijd
N.a.v. deze thema’s gaan we met elkaar in gesprek of op een andere [creatieve] manier aan de  slag.
De bijeenkomsten  zijn laagdrempelig. De thema’s kunnen nog wisselen, afhankelijk van wat u zelf in het kennismakingsgesprek aandraagt.
Vanzelfsprekend is er tijdens de bijeenkomsten ruimschoots tijd voor vragen en ervaringen.
Riek Klein Bramel en Zwennie Langwerden leiden deze bijeenkomsten.
Zij zijn geschoold via de PKN-Nederland.
Mocht U meer informatie willen hebben over deze bijeenkomsten, of wilt u zich opgeven voor een groep belt of mailt U dan gerust
naar een van onderstaande personen
ds. Jan Kool                       tel: 0575 - 553576
ds. Tim Wiersum                 tel: 0575 - 441376