Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Startzondag 2015 Startzondag 2015
Hoe veel vertrouwen heeft u in uw buren? Geeft u een sleutel af voor noodsituaties of anderszins.
Tim hield hier een gloedvol betoog over tijdens de startzondag en verschillende buren waren er bij.
Ook aanwezig waren de mensen die nauw betrokken waren bij Kaatje en Tinus Memelink, die na hun overlijden geld beschikbaar hadden gesteld m.n. voor het onderhoud gebouwen. En dus ook voor de pastorie, die aan de buitenkant weer een mooie frisse uitstraling heeft en van binnen wat ruimtes heeft gekregen t.b.v. diaconaal werk. Al eerder gaf ik aan wat er allemaal gebeurd in de pastorie, maar er was nog niet “officieel” geopend en de diaconale pastoriecommissie had bedacht dat dat mooi kon op de startzondag 13 september en dat is gebeurd. Bennie knipte een lint door onder toeziend oog van Ap en Drika en vele toeschouwers en daarna was er een drankje voor alle aanwezigen. De huiskamers heetten nu Tinus en Kaatje een verrassing van schilder Robert.
Iedereen maakte een rondje en vervolgens was er een heerlijk soepje voor elk wat wils, want er was keus uit drie en Withmundi was vol met etende en gezellig pratende mensen, buren en verre buren en hele verre buren vreet(d)zaam bijéén. Het was een goede start.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst Livestream
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.