Jaarrekening 2014 Jaarrekening 2014
De jaarrekening 2014 is goedgekeurd. Op afspraak kan deze worden ingezien bij de kerkrentmeesters en/of onze administrateur. De gegevens die gepubliceerd moeten zijn vanwege de eisen die de overheid en de PKN aan ons als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) stelt, staan op onze website: http://wichmond.protestantsekerk.net. Daar vindt u ook onze begroting 2015. De begroting 2016 gaat,       na presentatie aan de kerkenraad, medio december 2015  naar het Regionaal College Behandeling Beheerszaken. Dank aan eenieder die meegewerkt heeft aan de samen- stelling en controle van de cijfers.

Zangdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur