Uw vrijwillige bijdrage in 2015 Uw vrijwillige bijdrage in 2015
Voor dit jaar hebben we als PKN-gemeente te Wichmond een heel mooi bedrag, namelijk € 42.045,- toegezegd als kerkelijke bijdrage. Gedurende het hele jaar kwamen al veel toegezegde bedragen binnen. Het loopt nu naar het eind van het jaar. Momenteel (15 november) staat er nog een bedrag van circa € 8.500,- open. Voor het afsluiten van de boekhouding van 2015 zou het fijn zijn, dat de vrijwillige bijdrage 2015 in zijn geheel voor half december betaald is.
Wellicht kunt u bij uzelf nagaan of u reeds het toegezegde bedrag heeft overgemaakt. Dankuwel voor uw bijdrage.