Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
‘Het bezoek’: film in Wichmond 30 maart 2015 ‘Het bezoek’: film in Wichmond 30 maart 2015
‘Het bezoek’: film in Wichmond
”Het zat wel goed met onze kerk. We spraken met ontzag en gepaste dankbaarheid over onze Grondlegger. Alles liep op rolletjes. Het nieuws dat Hij van plan was ons binnenkort op te zoeken, kwam dan ook op zijn zachtst gezegd onverwacht en was nogal schokkend.”
Op maandagavond 30 maart wordt in gebouw Withmundi (Dorpstraat 16  in Wichmond) de korte film ‘Het Bezoek’ vertoond. De film is gebaseerd op de bestseller van Adrian Plass. Een film met een bijzondere Jezus. Nou ja, Hij heet hier “Grondlegger”. Hij is maar moeilijk te vatten. Loopt zomaar weg uit de kerk en gaat de kroeg in. Hij kan best op je zenuwen werken… Het laat je in ieder geval het beeld van Jezus weer eens doordenken.
Na de film is er gelegenheid om onder leiding van Ds. Tim Wiersum na te praten.
U bent van harte welkom in het Withmundi, vanaf 19.45uur staat de koffie klaar. De film begint om 20.00 uur.
 
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.