Filmavond "Adam's apples"

maandagavond 26 maart in Withmundi
Filmavond "Adam's apples"
Adam's apples
Absurde zwarte komedie uit Denemarken over de neonazi Adam. Hij moet de laatste maanden van zijn straf uitdienen in een afgelegen parochie onder de hoede van de ingoede pastoor Ivan. Die wil dat Adam zich een doel stelt. Adam zegt spottend dat hij een appeltaart wil bakken. Ivan vertelt dat hij al verschillende ex-criminelen op het rechte pad heeft weten te krijgen.  Adam probeert Ivans geloof te breken door hem keihard met de realiteit te confronteren. Het schemergebied tussen de goddelijke goedheid en het ultieme kwaad - daar draait het om in deze film. Adam's apples (2005) is een overrompelende, verwarrende parabel over de strijd tussen goed en kwaad.
We bekijken deze film op maandagavond 26 maart in Withmundi. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur en de film begint om 20.00 uur. Na afloop gaan we kort met elkaar in gesprek over wat we gezien hebben, en om uiterlijk 22.00 wordt de avond afgesloten.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur