Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Heb jij zin om Pasen eens heel anders te beleven? Loop dan mee met de Wandelwake

Heb jij zin om Pasen eens heel anders te beleven? Loop dan mee met de Wandelwake
Heb jij zin om Pasen eens heel anders te beleven? Loop dan mee met de Wandelwake!

Wichmond doet dit jaar voor de vierde keer mee aan de Wandelwake. De wandelwake is een wandeltocht in de nacht van Stille Zaterdag op Paasmorgen.
Het thema dit jaar is ‘Zoek de stilte, ontdek wat je beweegt’. Op verschillende rustpunten onderweg wordt invulling gegeven aan dit thema.
We verzamelen om 21.30 uur in de consistorie van de Walburgiskerk in Zutphen. Halverwege de Paaswake verlaten we de kerk en beginnen we aan onze wandeltocht. We lopen richting Baak en dan via Wichmond naar Warnsveld, waar we rond 8.00 uur met een gezamenlijk ontbijt de tocht afsluiten in de Martinuskerk.
De Wandelwake is in eerste instantie bedoeld voor jongeren vanaf ± 12 jaar. Maar ook volwassenen zijn van harte welkom. Er gaat een ‘bezemwagen’ met de wandelaars mee, voor wie het niet vol kan houden.
Je kunt ook een deel van de tocht meedoen. Er zijn verschillende stops rond Wichmond: om 2.15 uur is er soep bij de fam. Vaartjes aan de Broekweg, om  4.30 uur is er een (sportieve) activiteit in de kerk in Wichmond en om 6.00 uur rusten we even uit bij de fam. vd Stroom aan de Dennendijk.
Lijkt het je leuk om (een deel van) deze tocht mee te lopen, meld je dan aan bij één van de jeugdouderlingen: Annet ( of 575741) of Caroline ( of 0625028264). Liefst z.s.m. zodat we een idee hebben van het aantal belangstellenden. Wij zullen jullie dan als groep opgeven.
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.