Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Kerstconcert in Wichmond

Kerstconcert in Wichmond

Kopergroep Com Cobre en het koor (a)Capella geven samen een concert op zaterdag 16 december in de Protestantse kerk te Wichmond.
 
Com Cobre is 5 jaar geleden begonnen als een klein groepje blazers met 2 trompetten en 2 trombones om voor speciale gelegenheden op te treden. In de loop der jaren is dit uitgegroeid naar de huidige vorm. De groep bestaat uit 2 trompetten, 2 hoorns, besbas, trombone en een euphonium. Com Cobre staat onder leiding van dirigent Henk Vruggink.
 
 
Het koor (a)Capella  is ontstaan door met een groepje dames te zingen in de huiskamer onder het genot van een kopje koffie. Inmiddels bestaat het koor uit ca 15 dames die er samen voor zorgen dat er een vrolijke noot klinkt, zij doen dit zonder dirigent.
Tijdens dit concert   willen Com Cobre en (a)Capella u verrassen met een programma bestaande uit diverse muziekstukken waaronder een aantal kerstnummers. Zij brengen ieder muziek uit hun eigen repertoire ten gehore, maar zullen ook gezamenlijk optreden. U bent van harte welkom op deze avond.
Het begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst Livestream
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.