Kerstconcert Mariko Heuvelink en Kanako Inoue

Een kerstconcert op donderdag 21 december 2017 om 10.00 uur in de Protestantse Kerk in Wichmond
Mariko Heuv elink en Kanako Inoue organiseren in samenwerking met het IKC de Garve en Avonturijn een kerstconcert.
Alle kinderen uit Vierakker en Wichmond zijn Welkom om te komen zingen, dansen en te luisteren naar het kerstverhaal.
Verder nodigen we alle inwoners van Vierakker en Wichmond uit om gezellig te komen kijken en mee te zingen.

Na afloop wordt u uitgenodigd voor een kopje koffie in de school.
Wij hopen op een grote opkomst.

Entree is gratis, maar een vrije gift is welkom.

Gezellig als u naar school komt na afloop van het kerstconcert.
* Groep 7 en 8 zorgt voor een lekker kopje koffie of thee
* Ook muziek kijkles van groep 6 op school