Rouwverwerkingsgroep: Verder na Verlies

De PKN Gemeentes van Vorden en Wichmond organiseren opnieuw vier bijeenkomsten rondom rouwverwerking in een groep. Samen met anderen willen we op deze bijeenkomsten praten over rouw en de verwerking ervan.
De bijeenkomsten zijn ’s morgens gepland en wel op
24 januari, 14 februari, 28 februari en 14 maart 2018.

Een groep kan bestaan uit 6 á 8 leden. Personen van andere gezindten zijn van harte welkom. Voorafgaand aan de groepsbijeenkomsten zal een leider van de gespreksgroep individueel met de deelnemers een kennismakingsgesprek voeren. Richtlijn is deelname na verlies van ongeveer een jaar of  langer.
Hier kan van worden afgeweken.

Thema’s
Onder het genot van een kop koffie of thee beginnen we met een korte opening en inleiding over het thema van de  bijeenkomst. Dat thema wordt  in overleg met de deelnemers vastgesteld. Mogelijke thema’s zijn:
·                   Kennismaking en het verhaal van je verdriet delen.
·                   Omgaan met reacties uit je omgeving.
·                   Troost
·                   Hoe verder? Steun aan o.a. liederen en gedichten en verbondenheid.
·                   Afsluiting met een gezamenlijke maaltijd.
          N.a.v. deze thema’s gaan we met elkaar in gesprek of op een
          andere [creatieve] manier aan de  slag.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig. De thema’s kunnen nog wisselen, afhankelijk van wat u zelf in het kennismakingsgesprek aandraagt. Vanzelfsprekend is er tijdens de bijeenkomsten ruimschoots tijd voor vragen en ervaringen.
Zwennie Langwerden, Gerda Brummelman en Riek Klein Bramel leiden deze bijeenkomsten. Zij zijn geschoold via  PKN-Nederland.

Mocht U meer informatie willen hebben over deze bijeenkomsten, of wilt u zich ervoor opgeven, belt of mailt u dan gerust naar
Gerda Brummelman      tel: 0575 - 551962
Wel graag voor 9 december 2017.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag