Veertig-dagen-tijd met de kinderen Veertig-dagen-tijd met de kinderen
Zondag 1 maart a.s. is het de eerste zondag in de veertigdagentijd, waar we ook dit jaar met de kinderen aandacht aan willen besteden. In de kerk gaan we aan de hand van een mini-project aftellen naar Pasen en in de nevendienst zullen de kinderen hiervan een versie voor thuis maken, zodat ze ook daar kunnen toeleven naar het Paasfeest.
Gedurende de veertigdagentijd zullen er nog op meerdere zondagen activiteiten voor de kinderen zijn, waarvan ze persoonlijk bericht krijgen.

De dienst van 1 maart is tevens een ZWO-dienst en daarom zal de uitgangscollecte bestemd zijn voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.
Ook hebben we op deze zondag de gospelgroep “In Christ Alone” te gast, om voor ons te zingen, dus we hopen veel van u te ontmoeten in deze dienst.

Graag tot ziens,
-Tineke, Tim, Gerrie, Renske en Marieke