Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Veertig-dagen-tijd met de kinderen Veertig-dagen-tijd met de kinderen
Zondag 1 maart a.s. is het de eerste zondag in de veertigdagentijd, waar we ook dit jaar met de kinderen aandacht aan willen besteden. In de kerk gaan we aan de hand van een mini-project aftellen naar Pasen en in de nevendienst zullen de kinderen hiervan een versie voor thuis maken, zodat ze ook daar kunnen toeleven naar het Paasfeest.
Gedurende de veertigdagentijd zullen er nog op meerdere zondagen activiteiten voor de kinderen zijn, waarvan ze persoonlijk bericht krijgen.
     
De dienst van 1 maart is tevens een ZWO-dienst en daarom zal de uitgangscollecte bestemd zijn voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.
Ook hebben we op deze zondag de gospelgroep “In Christ Alone” te gast, om voor ons te zingen, dus we hopen veel van u te ontmoeten in deze dienst.
  
Graag tot ziens,
-Tineke, Tim, Gerrie, Renske en Marieke
 
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.