Veertigdagentijd met de kinderen

Veertigdagentijd met de kinderen.

Evenals vorig jaar gaan we in de veertigdagentijd met de kinderen in de kerk weer aftellen naar Pasen.
We zullen dit doen aan de hand van een afbeelding die bedekt is met ‘puzzelstukjes’, waarvan er iedere week wat weggehaald worden, zodat met Pasen de afbeelding geheel onthuld zal zijn.
Omdat op de eerste zondag de dienst met de Garve is, zullen we op de tweede zondag, 17 maart, beginnen met het aftellen; dan moeten we dus van twee weken puzzelstukjes verwijderen.
De kinderen gaan daarna in de zaal voor zichzelf ook een aftelkalender maken.
Op de vierde zondag in de veertigdagentijd , zondag 31 maart, is er een gezinsdienst, waarin de kinderen ook weer gaan knutselen en natuurlijk gaan we op Palmzondag traditiegetrouw onze Palmpaasstokken versieren, in samenwerking met de school.
Hierover volgt nog nadere informatie.
We hopen zo met elkaar, jong en oud, samen toe te leven naar het Paasfeest.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur